Alla inlägg den 12 juli 2008

Av Annette - 12 juli 2008 23:10

inte riktigt som jag tänkt!!!!!!!!!! hade tänkt att guppa på madrassen i poolen hela dan...................men vad hände???? jo, molnen kom som på löpande band......................så vi fick hitta på nå´t annat!!!!!!!!!!!!!!

Då åkte vi iväg en liten bit för att spåra på en bra vall som vi hittat!

lade ut två spår, började med Meddin........han spårade som om han inte gjort något annat!!!!!!!!!!!perfekt spårupptag, spårade kanon,ursnygga , perfekta vinkla, utomordentliga lägganden vid apporterna, mellan frambenen utan att röra dem!!!!väntade på att jag skulle ta apporten utan att röra en fena???Vilken superhund!! nu ska vi starta en (bsl)-etta i höst!!! han är så himla duktig, och jag är så stolt över honom!! sedan tränade vi lite kryp....även detta gick kanon idag!! när man tittade i gräset insåg man hur långt han kröp!!!! det bådar ju gott inför kommande starter i tävling....eller hur???

Tosca fick ett spår med två vinklar, lite bråttom som vanligt men löste det bra till den 1:a vinkeln, sen strulade det lite men hon hittade iaf det hon skulle, och motivationen är det inget fel på!!!!!!!!!!!!!

Ikväll har vi varit bortbjudna på grillfest, som smakade mycket bra!!! hundarna hade varsitt märgben med att smaska på, lägger in en bild på Meddin fullt upptagen med sitt ben!!! de har skött sig alldeles utmärkt hela kvällen, båda hundarna, och jag är stolt över att man kan ha dem med sig i all lägen, de sköter sig alltid väldigt bra!! då är det inga konstigheter att ha dem med!!!

Ha nu en fortsatt trevlig helg!!!!!!!!!!//A

Ovido - Quiz & Flashcards