Alla inlägg den 8 juli 2008

Av Annette - 8 juli 2008 16:19

kom vi äntligen iväg och spårade:-) det var jag , Meddin  & Tosca och Sussie och Hector. Till Meddin och Toscan lade jag spår på vallen och till Hector gick jag ut ett i skogen.

Vi började med Tosca, hon hittar ju det hon ska men har lite för bråttom för att det ska bli  riktigt som jag vill.

Meddin´s spår var ganska långt, också det på en vall. Han spårade RIKTIGT bra idag! jättekul att han är så motiverad, har ett mkt behagligt tempo samt är noggrann. Bra snabba lägganden vid apporterna och han rör dem inte alls utan har dem fint mellan frambenen. Eftersom Sussie var med oss idag körde vi "tävlingsmässigt" innan spårpåsläppet, med hunden sittande, anmälan osv och inte heller det var några problem:-)

Hector spårade fint även han i den genomblöta skogen!! vi såg nyduschade ut då vi kom därifrån, och det gjorde väl sitt till att det började regna, igen!!!

Lägger in en bild på en laddad Hector, på väg till sitt spår:-)

Nu ska jag förbereda lite, är ju inte så långt kvar till min lilla resa nu.....

Ha det//A

Uppdatering 19.00

Nu ikväll har vi fixat lite i trädgården:-) det har nu slutat regna så man kan vara ute igen! Vi har städat vår pool så den är klar för att badas i när solen återvänder:-) se bilden så fin den blev!! Nu ska vi pysslaa lite till, sen tar vi kväller//A

Update nr2!!:

Var bara tvungen att uppdatera en gång till!!! har nu...på egen hand lyckats sätta i lampan i poolen!!! så nu blir det mysigt värre på kvällarna:-)

Att det sedan kostade en borrmaskin(hamnade tyvärr i poolen!!!) och två brutna naglar var det värt!!!! det är SÅ fint med lyse i vattnet, vilken effekt, och vilken stämning!!! nu kan man ju snart dra igång ett "riktigt" poolparty här! nu är ju allt i sin ordning och nu fattas bara lite värme:-)Men den kommer den också, det vet jag!!

 Ha en riktigt bra kväll, det har jag!!!!//A

Ovido - Quiz & Flashcards