Alla inlägg den 13 augusti 2008

Av Annette - 13 augusti 2008 20:53

har det varit idag! har fått mkt uträttat!!! har gjort en del insatser som jag är mkt!!!! nöjd med:-) vi får väl se vad det resulterar i ????

Vädret blev ju, iaf till att börja med, inte vad som sagts! men efter lunch kom solen till fullo och då har vi njutit av den, och, av några bad! det är faktiskt 21 grader i vattnet så det är helt ok!

Nu ikväll, innan åskan kom igen!!!! har vi tränat lite lydnad. Han har blivit såååå duktig min Meddin:-) när vi gick nerför backen till stället vi skulle träna på var han som en studsboll, han tycker det är så kul:-) det är jätteroligt att ha en sån hund, som verkligen vill och ger allt! det är jag ju inte bortskämd med sedan förut precis, då fick jag ha motivation för oss båda, vilket inte alltid var så enkelt!

Sedan har vi haft åskkoväder ännu en gång! och idag som det skulle bli så fint! fast det kom framåt kvällen, men, kan man undra, måste det regna varje dag????? deet är inte kul, men inget att göra något åt tyvärr!

Nu ska vi gå och sätta oss på altanen med lite levande ljus, det är så mysigt med de trolska augustinätterna!! sitta i stearinljusens sken och lyssna på alla ljud i mörkret:-) Ha en skön kväll!!!  //A

Ovido - Quiz & Flashcards