Alla inlägg den 26 mars 2008

Av Annette - 26 mars 2008 21:28

varit på kurs:-) fast dagen började med en promenad i det soliga vädret, och två urpigga hundar och en klen matte!!

Visste inte om jag skulle fixa att åka ikväll men mådde lite bättre så jag gav mig iväg. Väl på bruxa möttes jag av planer fulla med snö!!!

Snacka om jobbigt att pulsa omkring där när man inte mår riktigt bra!! Men vi hittade en liten "stig" som nå´n hurtig människa trampat upp så där körde jag en stund med en hund i taget innan kursen började.

Sen körde vi igång med: framförgående- som Meddin kunde kanon innan alla kursdeltagare var ute på plan men när alla var där var han lite lätt disträ!!!han gick ut en liten bit och stannade och tittade på mig???? kanske är det lite mitt fel då jag har kört framåtsändande och nu blir han osäker pga av det- alltså får vi backa lite här.Men när han väl gjorde det han skulle(en gång) fick vi bra betyg av Micke:-)

Inkallning- gick bra men sättandet var tyvärr lite snett- vilket o-xå Micke sa att det hade jag fått i ptrotokollet på tävling.

Hopp- var väl dagens bästa resultat, en nia hade vi fått sa vår kursledare:-) och det är väl inget att klaga på:-)

Han var superladdad ikväll, vet inte om det är "vintern som slagit till" men han är alldeles galen i snön!

Och sen till vårt största problem-kampen om bollen!!! jag törs snart inte ge honom den för han VILL INTE SLÄPPA BOLLJ......ELN!!!!!! det går jättebra när vi tränar på loss-bra varsågod osv, det kan vi göra hur många gånger som helst. MEN..........när vi tränar och han får bollen som belöning- då sitter den där den sitter!!!! Nå´n som har nå´n bra lösning på detta??? säj nu bara inte att jag ska köra byteshandel för det har jag provat!!!då hade han BÅDA bollarna i mun!!!!

Nåja, det löser sig väl det här o-xå (hoppas jag):-)

Måste berätta en sak som hände då vi var hos häxsvärmor på middag på påskdagen- vi hade varit där en bra stund och satt i rummet och pratade då jag plötsligt får se Meddin sänka huvudet, resa ragg??? och börja huffa långt nerifrån magen. Jag undrade vad i hela världen som stod på ??(han skäller ju nästan aldrig- och reser inte ragg ofta heller!) Sen förstod jag- Krister´s mamma hade en påskkärring- modell större- hängandes i taket, den hade han nu fått syn på! jag förstår honom för K:s mamma hade nog gjort en självbild och hängt upp, och två såna falska, fula, vidriga kärringar var bara för mkt!!! 

Nu är det snart läggdags- men i morgon ska vi åka till Sörping´s bruxa, vi ska träna framförgående!! nej då:-)- men vi ska ha lite miljöombyte:-)

Ha det //A

Ovido - Quiz & Flashcards