Alla inlägg den 18 mars 2008

Av Annette - 18 mars 2008 19:42

var vad vi började dagen med här!!! konstigt väder, ena dagen full vår med fåglar som kommer tillbaks och sjunger i varenda buske, nästa full vinter!!

Nu ikväll håller det dessutom på att bli minusgrader också, som om det inte vore nog med elände att det här kom ner:-(


Efter vår skottning, som var urjobbig för att snön var så blöt!!, sprang vi en tur. Det var ju inte mindre jobbigt det. Tungt i snön, vilket märktes även på hundarna, och bakhalt och jäkligt! tilläggas kan att det är inte plogat här och vi sprang även på skogsvägar, som definitivt inte är plogade så det känns i benen nu kan jag säga...........


Sedan tog vi det lite lugnt inne, jag plockade med lite papper och hundarna vilade lunch. Nu innan mörkrets inbrott har Meddin fått träna lite kryp i snön:-) kanon bra att se märkena i snön:-) då ser man om han är tillräckligt"låg"! Gick faktiskt riktigt bra idag:-) sedan satte jag båda två bredvid varandra och stövlade själv iväg för att kalla in en i taget. Med Meddin är det inga problem men Tosca!! när jag ropade på Meddin då kom hon också! när jag sa att hon skulle stanna då stannade Meddin och Tosca fortsatte, suck, vad gör man. Nåja, vi kämpade på en stund och till slut fattade Tosca också poängen med det hela:-) så tiill slut blev det som jag ville.

Nu blir det tv: n en stund innan läggdags. I morgon är det ju kurs igen, kul.

//A

Ovido - Quiz & Flashcards