Alla inlägg den 21 mars 2008

Av Annette - 21 mars 2008 13:45

Är Meddin :-) han är så himlla duktig och kul att jobba med:-)

Vi har varit på kurs både onsdag och torsdag den här veckan. I onsdags var det budföring, inga problem och en 10:a från "domaren" Micke. Sedan var det platsliggning, inte heller det några problem:-)

I torsdags var det åter budföring, med skott. Det var inte heller några problem och sen blev det en platsliggninng till, dock utan skott den här gången och detta pga att några ska tävla i lydnaden på måndag, men under tiden vi körde lydnad sköts det friskt utan några problem.

Sedan tränade vi själva bland de andra kursarna, han har fullt fokus på mig och bryr sig inte ett dugg om vad de andra gör vilket jag tycker är så SKÖNT!! med tanke på att mina andra hundar haft sååå mkt problem om de andra. Men inte min Meddin inte, han har fullt fokus på mig och vad vi ska hitta på:-)

Kryp kör vi ganska intensivt med just nu och det går framåt, han är jätteduktig och nu har vi som mål att försöka tävla i maj:-) vi får väl se om vi blir klara.

Ha nu en riktigt skön påskhelg och hoppas att i alla fall några av er har bättre väder än vi har här! Iskall blåst och snö, ingen bra kombination.

Ikväll får man väl ta kvasten till jobbet!! GLAD PÅSK //A

Ovido - Quiz & Flashcards