Alla inlägg den 29 juni 2008

Av Annette - 29 juni 2008 22:59

Sen sist då? jo, vi har hunnit med en hel del ska ni veta:-)

Vi har varit ute och sprungit, måste ju komma igång ordentligt till tjejmilen, det går så fort så vi är snart där också!

Sedan har vi tränat lydnad, första gången på länge, och det gick jättebra, vilket jag är glad över! Meddin var kanonduktig och Toscan skötte sig bra hon med.

Sedan har vi varit ute och cyklat, för att reka spårmarker, och hittade ett jättebra fält att lägga på, så det ska jag försöka att göra i morgon kväll.


Sedan var min, numera fd!!!!! man här, vilket inte var så kul då han  är otrevlig och dum att ha att göra med  numera, tyvärr!!........Trots att det är han som är orsaken till allt som hänt så lägger han hela skulden på mig?????!!! Kanske  för att  försöka framstå i bättre dager själv???.....inför personen som han har blandat in i sammanhanget!!!riktigt otäck!!! falsk, manipulativ samt en STOR!! lögnare är denna människa!!!!..........Men det får vi försöka komma över..............................tiden gör väl sitt, hoppas jag!!! OCH, sanningen kommer alltid fram till slut.......................


I helgen har vi haft besök hos oss, jättetrevligt hade vi, med god mat och lite gott att dricka. Tack säger vi, hundarna och jag,  för trevligt sällskap:-) det måste vi göra om.........

Nu tar vi kväller och skriver mer en annan dag//A

Ovido - Quiz & Flashcards