Alla inlägg den 24 juni 2008

Av Annette - 24 juni 2008 22:20

matte står kvar på vägen när båda hundarna far in i buskarna efter en grävling!!!!!!!!!!!!!!! vad gör man......ja, man kallar tillbaks dem!! och hoppas på att de ska komma!  vad händer........jo, båda två kommer tillbaks:-) vilken positiv reaktion på hundarna va???? kvar i busken i skogskanten satt grävlingen och fräste! Meddin var väldigt intresserad av det där grå, raggiga knytet som satt i skogen och lät! MEN, han stannade hos mig när jag sade åt honom:-) Toscan insåg direkt då jag kallade tillbaks dem att det var lika bra att stanna hos mig ( hon kom säkert ihåg hur arg jag blev då hon åt upp skorna!!! det har hon tagit åt sig av än , stackarn!!)

Jag hade inga koppel med när vi var ute så jag lät dem gå själva hem, och hoppades på att de skulle strunta i herr grävling! det gjorde de också men de tittade intresserat när det prasslade i skogen när den "grå" sökte sig en säkrare tillflyktsort!

Jag är ändå väldigt glad och stolt! att de lyssnade och kom tillbaks till mig. Detta trots att de hade fått "bytet", i detta fall grävlingen under en liten gran där han satt och blåste upp sig och fräste!

Man får ge Meddin & Tosca en extra  kex i kväll(//A

Ovido - Quiz & Flashcards