Alla inlägg den 13 april 2008

Av Annette - 13 april 2008 20:49

Ja, så blev det idag!!!! åkte iväg en bit för att lägga spår i en annan skog där hundarna inte varit förut. Lade spår först åt Meddin, sen åt Toscan. Då vi (Krister & Jag) väntade på att 50-60 min skulle gå så får vi se hur en kvinna kommer gående med tre hundar!!! hon stannade och pratade en bra stund, vi sa att vi lagt spår, och sen fortsatte hon sin promenad. Jag tog då ut Tosca och släppte på henne på henes spår. När vi är klara hör jag att Krister ropar att jag inte ska släppa Tosca, kvinnan med de tre hundarna var då tb!!! hon hade kommit på att hennes ena hund hade en pinne i munnen, hon tänkte inte på det just då, och inte när hon pratade med oss heller, men sen..........då hon gått ifrån oss så kom hon på..att det nog var min slutapport, eftersom vi sagt att mitt spår till Meddin gick över vägen!!! Det var ju schysst av henne att komma tb och tala om det.Annars hade jag väl letat ihjäl mig!!! efter slutapporten!!!

Nåja, nu var det ju som det var, så jag släppte på Meddin på hans spår. Det gick bra förutom lite strul på mitten då han började bakspåra en bit!!! men han hittade rätt sen och fortsatte sitt spår. Då vi kom till vägen gick han över där jag gått, brydde sig just inte om kvinnans hundars lukt, men fick problem då han inte hittade någon slutapport!!! det var ju bra att jag visste att den var borta så jag kunde ge Meddin beröm och avleda fortsatt letande och belöna honom istället:-)

Jag tycker med facit i hand att han skötte sig riktigt bra och löste uppgiften på ett bra sätt!!!

Sen har vi gått en promenad på em, sen blev det lite lydnad nu ikväll. Då tränade vi på lägganden och kryp, med,  i mitt tycke bra resultat:-) övning ger färdighet sägs det!!!

Nu har jag två trötta hundar och själv är jag också trött, är inte helt i form än även om jag mår liiite!!!!! bättre. Hoppas nu att det går åt rätt håll så man är helt ok snart!!

Nu blir det en slapparkväll och imorgon tar jag nog sovmorgon, jag jobbar ju kväll då, skönt!!

Ha det bra alla och grattis än en gång till er som tävlat med fina resultat!!!!

//A

Ovido - Quiz & Flashcards