Alla inlägg den 10 april 2008

Av Annette - 10 april 2008 15:43

& två pigga hundar är ingen bra kombination!!! Känner mig inget vidare, har fått en riktig brakförkylning! Inte blev den väl bättre av att Meddin & jag var flera timmar på bruxa igår heller!


Toscan fick vara hemma igår, kände att det räckte med en hund när man mår så här. Egentligen skulle jag väl legat nerbäddad hemma men det är ju roligt att gå på kurs och nu hade jag bytt och grejat på jobbet så klart att jag ville gå!!


Vi började med platsliggning i fem minuter, Meddin hade nr 7 av åtta hundar. Pep lite när jag gick men sedan bra, alla låg tiden ut:-)

Sedan körde vi en budföring, det var inga problem utan bara skoj tyckte Meddin.


Sedan fick vi välja lite vad vi ville ha hjälp med. Jag bad då att bli tittad på i vänstersvängarna, känns sådär tycker jag själv! Men när Micke hade kollat tyckte han inte alls det såg galet ut så det är nog bara jag som känner som jag gör:-)


Sedan blev det läggande under gång! där styr Meddin så mkt själv och därför går det sakta samt att han "glider utåt" Fick lite tips om hur jag ska jobba vidare på det, så det är bara att träna:-)


Idag har vi inte gjort många knop, och blir nog inte många fler resten av dagen heller känns det som. Måste försöka kurera mig lite, har ju några jobbardagar framför mig nu. Ha nu en bra helg alla:-) //A

Ovido - Quiz & Flashcards